• stanvijfde1

Verbetering wiskunde les 93, pagina 30

iermee kan je zelf aan de slag voor de verbetering. Verbeteren is meer dan je fouten aanduiden: het is eruit leren. Waarom heb ik hier deze vergissing gemaakt? Begrijp ik de strategie nog niet voldoende? Heb ik een stap overgeslagen? Vergis ik me met t, h en d? Sluipt er een rekenfoutje in, misschien ken ik nog niet alle tafels heel vlot?


Deze stap moet je zetten voor je tot de belangrijkste stap overgaat: hoe moet ik het volgende keer anders aanpakken?0 keer bekeken

contact

© Copyright 2018, Sint-Stanislas Proudly created with Wix.com

tel. KS: 03 440 37 12

tel. LS: 03 230 46 92

e-mail KS: kleuterschool@sint-stanislas.com

e-mail LS: sint.stanislas@skynet.be

adres

KS: Groenenborgerlaan 212, 2610 Wilrijk

LS: Gustaaf Garittestraat 1, 2600 Berchem