• stanzesde

Lessen vanaf 2 juni

Bijgewerkt: mei 26

Beste ouders,


U hoorde ongetwijfeld al dat er vanaf volgende week nieuwe richtlijnen voor het onderwijs zouden ingaan. Momenteel bekijken we als schoolteam hoe we iedereen op veilige wijze voldoende onderwijstijd kunnen aanbieden. We kijken er naar uit om álle vrolijke snoetjes weer te zien maar worstelen ons eerst door de praktische beslommeringen die hier mee gepaard gaan.

We proberen onder de gegeven omstandigheden een goed systeem uit te werken maar vragen ook begrip voor eventuele beperkingen waarmee we geconfronteerd worden. Een perfecte oplossing voor iedereen bestaat in deze situatie helaas niet.


De aangekondigde wijzigingen werden nog niet bekrachtigd door de veiligheidsraad. We wachten dus af wat er definitief uit de bus komt om indien nodig bij te sturen.

We vragen u bijgevolg nog even geduld. Zodra alles officieel is én hier op punt staat, zullen we u op de hoogte brengen.


We willen u alvast hartelijk danken voor uw inzet de voorbije weken en kijken er met u en de kinderen naar uit om dit vreemde schooljaar alsnog in schoonheid samen af te sluiten.


Met vriendelijke groeten,

directie en leerkrachten68 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

vijfde leerjaar - week van 2 tot 5 juni

Dag lieve kindjes, Nog eventjes en jullie zijn weer welkom in de klas. Nog één weekje doorbijten met thuisonderwijs. We vragen jullie deze week om de al geleerde lessen van sprong 9 in te oefenen in d

contact

© Copyright 2018, Sint-Stanislas Proudly created with Wix.com

tel. KS: 03 440 37 12

tel. LS: 03 230 46 92

e-mai: stansecr@skynet.be

adres

KS: Groenenborgerlaan 212, 2610 Wilrijk

LS: Gustaaf Garittestraat 1, 2600 Berchem